Een mannen/ vrijgezellen weekend in Mechelen is een trip om nooit meer te vergeten. Niet al te ver van huis kun je je onderdompelen in een stad die echt alles heeft maar toch klein genoeg is om elkaar tijdens het weekend niet kwijt te raken. het is een stad waar je nog niet veel mensen opver hoort omdat ze toch sneller naar Gent, Antwerpen of Brugge afreizen, maar mechelen mag zeker in dit rijtje van leukste Belgische steden staan voor een vrijgezellenfeest/ weekend wat ons betreft!

Reizen naar Mechelen met een groep

station mechelen
partybus naar mechelen mannen/ vrijgezellen weekend

Reizen naar Mechelen met de trein kan met de Thalys vanuit Amsterdam, Rotterdam, Breda of Den Haag. Reistijd bedraagt ongeveer 2 uur en de kosten beginnen vanaf €25,- voor een enkele reis. je kunt heerlijk uitgerust aan in ten zuiden van de stad op het treinstation Mechelen centraal.

Voor een mannen/ vrijgezellen weekend in Mechelen is echter het vervoer met een Partybus natuurlijk nóg veel leuker! het feest begint zodra je de bus in stapt, je moet alleen uitkijken dat je niet te hard gaat in de bus en niets meer van de stad gaat zien ;-).

Ga je met de auto? Bekijk dan even waar je het beste kunt parkeren tijdens je mannen/ vrijgezellen weekend in Mechelen.

Overnachten in Mechelen met een groep

In Mechelen is het best wel lastig om een mooie groepsaccommodatie te vinden met een beperkt budget. Hotels zijn er genoeg in Mechelen, maar als je op je budget moet passen is Brasserie & logies de Pijl vlakbij het station wellicht de enige passende optie. Zeker wanneer je met de trein óf de partybus naar Mechelen reist kun je direct door om in te checken en verlies je zo min mogelijk tijd!

Brasserie en Logies de pijl in mechelen

Activiteiten voor een mannen/ vrijgezellen weekend in Mechelen

Oké, nu ben je in Mechelen en kan het vrijgezellenfeest beginnen. Wat kun je dan allemaal gaan doen in Mechelen? Wij zetten enkele leuke opties voor je onder elkaar die je gedurende het jaar kunt ondernemen wanneer je in Mechelen bent voor een mannen/ vrijgezellen weekend!

Varen over de Binnendijle in Mechelen

Varen over de binnendijle in mechelen

Heerlijk ontspannen met een relaxte middag op het water van de Binnendijle! Een gewone, culinaire, met drankjes óf rondvaart by night? Rederij Malinska biedt diverse rondvaarten aan voor verschillende soorten gezelschappen.

Vraag naar de mogelijkheden om de tour met drankjes te doen en je hebt een onvergetelijke middag in Mechelen om je vrijgezellenfeest mee voor te zetten!

Kroegentocht in Mechelen

na een mooie reis naar Mechelen en een mooie boottocht over de Binnendijle kun je aansluiten bij een gezellige georganiseerde kroegentocht langs de leukste kroegen van deze stad.

Wanneer je dit aan het begin van de avond plant dan kun je gedurende de avond bedenken waar je na de kroegtocht verder gaat met je stap avond. Mechelen heeft meer dan voldoende kroegen voor een mooie tocht dus ze allemaal leren kennen is geen straf!

kroegentocht mechelen

Stadsgolfen in Mechelen tegen de kater

Een super leuke activiteit en een hele andere manier om een stad te verkennen is middels een potje city golf. De dag na het stappen is dit een heerlijke activiteit om van je kater af te komen én ook nog iets meer van de stad te zien dan alleen de kroegen.

Tijdens het golfen krijg je de verhalen van de stad te horen én je bent natuurlijk lekker actief bezig met het spelletje zelf!

Paintballen tijdens een mannen/ vrijgezellen weekend in Mechelen

Paintballen is natuurlijk bij uitstel een activiteit om met een vrijgezel te ondernemen. Trek de vrijgezel een lekker opvallend pak aan en ga samen met alle vrienden op jacht!

Een lekker potje paintballen in Mechelen zal zeker niet snel vervelen en zorgt voor wat actie tijdens het weekend waar je nog vaak aan terug zult denken!

paintballen in mechelen

Watersporten en outdoor games bij Pelican in Mechelen

outdoor games bij Pelican in Mechelen tijdens mannen/ vrijgezellenfeest

Watersporten in Mechelen begint bij Pelican. Hier kun je terecht voor leuke watersport of team building activiteiten. Kano varen, windsurfen, zeilen of suppen, bij Pelican kun je het allemaal gaan doen óf leren.

Een perfecte activiteit voor een mooie warme dag tijdens een mannen/ vrijgezellen weekend in Mechelen.

Kano varen in Mechelen op de Binnendijle

Nóg een leuke én actieve manier om Mechelen vanaf het water te ontdekken is met een kano.

Urbanescape biedt kanotochten aan met begeleiding óf je kunt er een kano huren en zelf de stad verkennen vanaf 15 euro per persoon.

Er is natuurlijk niets leukers dan de vrijgezel een nat pak te laten halen tijdens het vrijgezellenfeest!

Indoor karten en nog meer activiteiten in Mechelen bij Burney’s

Indoor karten bij Burney's tijdens een mannen/ vrijgezellenweekend in mechelen

Wil je zoveel mogelijk op 1 locatie blijven met alle activiteiten en zoek je ook nog eens naar verschillende opties qua activiteiten?

Bij Burney’s kun je indoor karten en bewijzen dat jij de snelste bent op de baan!

Liever iets minder actief of zijn er mensen in je groep die helemaal niet van karten houden? Dan kun je bij Burney’s ook terecht voor andere activiteiten zoals bowlen, karaoke, pool en darts. Ze hebben hier zelfs een escape room!

Stappen in Mechelen tijdens een mannen/ vrijgezellen weekend

Uitgaan tijdens een mannen/ vrijgezellen weekend in mechelen

Mechelen is kleinschalig en gezellig. In de plaats van grote dancings en nightclubs zijn er een heel aantal cafés en bars waar er ’s avonds ambiance is. Vaak met livemuziek, zeker in de zomermaanden. De meest gekende uitgaansbuurt is de Vismarkt. Hier zijn er een hoop cafés met een ontspannen sfeer voor alle leeftijden. De dynamiek van de Vismarkt straalt ook af naar de omliggende Korenmarkt, Onze-Lieve-Vrouwestraat, Begijnenstraat en Melaan. Studenten hebben dan weer hun vaste stek rond het station.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *