Je gaat met mannen een weekend weg en bent rond aan het kijken naar de ideale stad voor jou en je vrienden. Dan is een mannen/ vrijgezellenweekend in Groningen zeker een goede optie om in overweging te nemen. deze stad gaat je verrassen, je kunt er onbeperkt op stap en er zijn vele leuke relaxte óf actieve activiteiten die je kunt boeken in deze stad. Bekijk hoe wij ons mannen/ vrijgezellenweekend in Groningen in zouden vullen!

Reizen naar Groningen

trienstation groningen centraal

Reizen naar Groningen is vaak toch wel even een tijdrovend iets. vanuit Utrecht duurt het met de trein óf met de auto 2 uur. Qua prijs kun je met een groep vrij voordelig reizen met een groepsticket van de NS. Met een groepsticket van de NS reis je al vanaf €7,15 pp in de daluren!

Met de auto komen er natuurlijk benzinekosten en parkeerkosten bij kijken, maar wanneer je dat door 4/5 man kunt delen is dat ook vrij betaalbaar.

Overnachten in Groningen met een groep

Voor een mannen/ vrijgezellenweekend naar Groningen is de slaap accommodatie natuurlijk van ondergeschikt belang. Maar toch is het wel fijn om centraal te kunnen slapen in Groningen. Rebel rebel hostel ligt iets buiten het centrum, maar als je ook een fiets huurt of iets dergelijks wel een leuk en alternatief hostel met een festival vibe.

ga je hier niet voor maar wel voor een alger budget dan slaap je vanaf €64,- per nacht bij Pension Tivoli, wel in het centrum, maar zeker geen luxe voor je geld. Iets meer hostel gevoel krijg je bij BudGett hostel. Ook dichtbij het centrum en dus allen op loopafstand wat het gebrek aan luxe wellicht een beetje goedmaakt.

Is het dat ook allemaal niet voor jullie dan kom je al snel uit op een overnachting op een boot.

rebel rebel hostel groningen

Jue des boules in Groningen

jeu des boules groningen

Net aangekomen in de stad dan wil je even rustig acclimatiseren. met een hapje en drankje jeu des boules spelen kan al vanaf €14,- voor 45 minuten op de baan bij Boel.

Groningen via het water verkennen

Lekker rustig in de mannen/ vrijgezellenweekend flow komen kan natuurlijk ook heerlijk in een sloepje op het water. Boek bijvoorbeeld vanaf €85,- voor 2,5 een een sloep bij jachthavenreitdiep. Of boek een tour met schipper via boot huren Groningen. Er zijn zeker nog meer mogelijkheden in Groningen, de activiteit mag in ieder geval niet op jouw lijstje ontbreken!

sloep huren groningen

Waterskiën tijdens een mannen/ vrijgezellen weekend in Groningen

waterskiën groningen grunopark

Iets meer in voor avontuur en actie dan kun je ook gaan waterskiën vlakbij de stad. Iets buiten Groningen maar slechts 20 min fietsen vanaf het centrum ligt breakout Grunopark hier kun je vele teambuilding activiteiten ondernemen, maar je kunt hier in de zomer ook lekker gaan waterskiën of wakeboarden. Vanaf €20,- pp per uur heb je een super leuke activiteit tijdens je weekend in Groningen!

Kroegentocht in Groningen

Wanneer je de stad Groningen nog niet zo goed kent is het wellicht goed om na de activiteit in de middag eerst een kroegentocht te plannen zodat je al een beetje kunt zien waar jullie met je groep het beste passen aan het eind ven de avond.

Black & barrels groningen

Tijdens een mannen/ vrijgezellen weekend in Groningen op stap.

kroegen markt groningen mannen/ vrijgezellen weekend

De kroegen in Groningen kennen geen sluitingstijd en je kunt dan ook tot in de vroege uurtjes doorgaan met stappen. Begin bijvoorbeeld aan de bar of op het dakterras van Block & barrels.

Vervolgens ga je richting de markt waar je vele kroegen naast elkaar hebt liggen waar jij je met jouw vrienden prima zult vermaken!

Activiteiten voor de day after in Groningen

Moet je nog even bijkomen van de stapavond en heb je nog even de tijd om Groningen nog verder te ontdekken. bekijk dan ook eens onze pagina met andere leuke activiteiten die je kunt ondernemen in Groningen.

Binn'npret Groningen

Wij van stadtripper.nl zijn er natuurlijk van overtuigd dat je in Groningen een geweldig mannen/ vrijgezellenweekend kunt gaan beleven. Maar ben je nu nog niet overtuigd van Groningen bekijk dan ook eens onze pagina’s over een vrijgezellenfeest/ weekend in:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *