Een mannen/ vrijgezellen weekend in Praag is echt een unieke ervaring die je nooit meer zult vergeten en waar je het nog lang met je vrienden over zult hebben! We gaven je eerder al tips voor een mannen/ vrijgezellen weekend in Dublin, Düsseldorf, Gent, Groningen, Maastricht en Liverpool, maar Praag mag zeker in dit rijtje van top steden staan!

Reizen naar praag

per vliegtuig mannen/ vrijgezellen weekend in Praag

Reizen naar praag voor een mannen / vrijgezellenweekend kan eigenlijk alleen met het vliegtuig. Dit kost het minste tijd en geeft je dus de meeste tijd in de stad om jezelf te vermaken in deze fantastische stad!

Vliegen naar Praag kun je eigenlijk vanuit ieder Nederlands, Belgisch of Duits vliegveld. Dat is natuurlijk een groot voordeel omdat je veel opties hebt en daardoor dus vaak vrij goedkoop kunt vliegen. Via Transavia vlieg je bijvoorbeeld al vanaf enkele tientallen euro’s richting deze mooie Parel in oost Europa afhankelijk van de tijd waarin je boekt uiteraard.

De vlucht naar Vaclac Havel airport in Praag zelf duurt zo’n 1,5 uur en neemt dus weinig tijd in beslag. Dat maakt van vliegen dan ook direct de meest aantrekkelijke optie wanneer je maximaal van je tijd in Praag wilt genieten.

Opgehaald worden met een limousine

Tijdens een mannen/ vrijgezellen weekend in Praag wil je natuurlijk opgehaald worden in stijl. Huur daarom een Limousine om je van het vliegveld naar je hotel of hostel te brengen. Mét of zonder stripper in de limo, alles is mogelijk.

Limo huren in Praag

Overnachten tijdens een mannen/ vrijgezellen weekend in Praag

Hostels in praag

Heb je een klein budget kun je zogezegd in Praag prima terecht. Er zijn vele hostels waar je al voor €18,- per nacht een slaapplek hebt. Prima wanneer je met een vriendengroep mannen de stad bezoekt. Voor de kosten hoef je het echter niet te laten om een hotel te boeken aangezien ook hotels in Praag niet duur hoeven te zijn!

Zorg in ieder geval dat je echt in het centrum overnacht zodat je vanuit je hostels naar de clubs an bars kunt lopen.

Rijden met een tank en schieten met geweren

Boys wil be boys en dus wil je wellicht gewoon eens met een geweer schieten e in een tank rijden tijdens je mannen/ vrijgezellen weekend in Praag.

Dit kan dus gewoon in Praag! Nou ja, niet echt in Praag, je moet er wel even voor rijden, dus het is alleen een optie bij een langer weekend. Je bent er bijna de hela dag mee kwijt, maar het is wel een unieke ervaring die je niet snel zult vergeten.

Ga je een korter weekend? houd het dan bij een gave bartour door de stad en een goede avond stappen!

tank rijden praag
schieten in Praag

Biertour door de stad Praag

Biertour Praag

Wanneer je op mannen/ vrijgezellen weekend gaat naar Praag hoort daar natuurlijk een biertour bij. Ons advies is om dit meteen bij aankomst zo snel mogelijk in te plannen, dan leer je direct de stad kennen én heb je een idee waar je later op de avond nog een keer terug zou willen.

Bezoek een ijshockey wedstrijd

Een sport die we in Nederland niet of nauwelijks kennen maar in Tjechië zeer veel beoefend wordt is natuurlijk ijshockey. Maak van je trip naar Praag en onvergetelijke ervaring door een wedstrijd van HC Sparta Praha te bezoeken! Boek wel ver van tevoren, want tickets voor thuiswedstrijden zijn vaak razendsnel uitverkocht.

De (strip) clubs van Praag

Mannen/ vrijgezellen weekend in Praag De strip clubs
karlovy Lazne club praag

Praag staat bekend om haar vele (strip) clubs. Tijdens een mannen/ vrijgezellen weekend zullen er dus vast vrienden zijn die een bezoekje willen brengen aan een van de vele stripclubs in Praag.

Liever naar een gewone club in Praag?

Stappen is natuurlijk erg persoonlijk en afhankelijk van leeftijd. Maar in Praag heb je voor ieder wat wils. Zo heb je Club Karlovy Lazne vlakbij de Karelsbrug waar je je op 5 verdiepingen in verschillende muziek genres kunt uitleven. Dit is wel echt een club tot max 30 jaar, over het algemeen zijn de bezoekers hier vrij jong.

Maar je kunt ook tot in de late uurtjes terecht in One club, M1 Lounge, Ace club Of Zlaty storm bar & club bijvoorbeeld.

Alle clubs liggen zo’n beetje op loopafstand van elkaar dus bevalt de een je niet dan loop je lekker door naar de ander.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *