We hebben al enkele mooie steden benoemd voor een mannen/ vrijgezellen weekend zoals Düsseldorf, Gent en Dublin, maar een mannen/ vrijgezellen weekend in Liverpool behoort toch ook wel bij de top steden! Hier kun je alles vinden voor mannen, van voetbal tempels tot kroegen, de beatles en gezellig stappen, Liverpool heeft echt alles voor mannen.

Reizen naar een mannen/ vrijgezellen weekend in Liverpool

De meest eenvoudige manier om te reizen naar Liverpool is gewoon met het vliegtuig. Over het algemeen kun je voor enkele tientallen euro’s al een retourtje boeken met een van de budget airlines. Liverpool heeft een eigen vliegveld (John lennon airport) en binnen een half uurtje sta je in het midden van de stad met de bus of een taxi. Op het vliegveld begint het beatles gevoel al wanneer je naar buiten looptr loop je tegen de yellow submarine aan uit het Beatles nummer.

Yellow submarine john lennon airport

Slapen tijdens een mannen/ vrijgezellenfeest in Liverpool

Slapen is niet heel erg belangrijk tijdens een mannen/ vrijgezellenfeest in Liverpool. Het moet vaak vooral goedkoop zijn en centraal gelegen. Zelf sliepen wij destijds in Hatters Hostel. Een prima hostel, het ontbijt was echter niet om over naar huis te schrijven en in de bar was (helaas) ook weinig te doen. Het licht echter middenin het centrum van Liverpool en eigenlijk alles ligt vanuit hier op loopafstand. Er zijn echter nog veel meer budget opties dus kijk vooral even rond, het hoeft zeker niet duur te zijn in ieder geval!

Hostels Liverpool

Activiteit optie 1: Een Beatles tour te voet of op de fiets langs diverse kroegen

Beatles standbeeld Liverpool

Liverpool is the hometown van The Beatles. Een Beatles tour is dus zeker een aanrader. Het kan in Liverpool op allerlei manieren, met de taxi, een bus, per fiets of te voet. Ze nemen je mee naar alle historische locaties waar de Beatles hun inspiratie opdeden en hun optredens gaven. Zeker voor de Beatles fanaten en muziekliefhebbers is dit een must do activiteit wanneer je in Liverpool bent. Eindig lekker in de Cavern club en begin daar je stapavond.

Activiteit 2: Voetgolf spelen met de mannen

Vlakbij de stad ligt een mooie golfbaan waar ze ook voetgolf aanbieden voor groepen. Een heerlijke mannen activiteit natuurlijk om tijdens een mannen/ vrijgezellenweekend in Liverpool te gaan ondernemen. Voor zo’n €10,- tot €15,- heb je een 9 of 18 holes parcours. In de kantine kun je naderhand een lekkere pint drinken en nog even Biljarten indien gewenst.

Footgolf Liverpool

Activiteit 3: Voetbal kijken of een stadionbezoek aan Anfield (Liverpool) of Goodisson Park (Everton)

Anfield stadium Liverpool
Goodisson park stadium Liverpool everton

Met een beetje geluk kun je tijdens je mannen/ vrijgezellen weekend in Liverpool een wedstrijd bezoeken van Everton of Liverpool. Een wedstrijd bezoeken van een van deze clubs is de trip naar Liverpool al meer dan waard. Een unieke ervaring waar je het nog jaren over zult hebben samen. Kun je alleen een stadion bezoeken dan zouden wij absoluut een anfield tour aanraden boven een tour door Goodisson park. Het is een mooie interactieve tour waarin vele clublegendes aan bod komen. Een van de leukere stadiontours in europa.

Stappen tijdens een mannen/vrijgezellen weekend in Liverpool

Het stappen in Liverpool kan overal en volop. Onze tip is om te starten met een pubtour of iets dergelijks en op die manier te zien waar het leuk is. De Cavern club moiet je bezocht hebben tijdens een bezoek aan Liverpool en is dan ook een absolute aanrader wanneer je van live muziek houdt. Hier traden The Beatles regelmatig op. Naast deze klassiekers kun je in Liverpool in diverse clubs terecht tot middenin de nacht. Je hoeft je hier zeker niet te vervelen in ieder geval!

Meer mannen/ vrijgezellen weekend tips nodig? Wij geven je de gaafste tips voor een vrijgezellenfeest/ weekend in:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *