Een stedentrip naar Praag is echt een bucketlist reis voor mensen die houden van stedentrips. Al vanaf 200 vChr zijn er mensen in deze regio te vinden. Praag kent een zeer rijke historie van de middeleeuwen tot de huidige moderne tijd zijn er vele verhalen over de geschiedenis van Praag. Een stad waar je jezelf zeker een lang weekend prima kunt vermaken met je partner óf met enkele vrienden/vriendinnen. reizen naar Praag kan op verschillende manieren en kan al voor enkele tientallen euro’s. De hotels zijn betaalbaar evenals het eten en drinken in deze stad! Hopelijk weten we je met onze artikelen over Praag enthousiast genoeg te maken om een bezoek te brengen aan deze prachtig stad!

Reizen naar Praag

reizen naar praag

Reizen naar Praag kan op verschillende manieren. Wij vertellen je meer over het reizen naar Praag per auto, trein én het vliegtuig!

Overnachten in Praag

Overnachten in Praag kun je voor alle budgetten. Het belangrijkste aspect is echter de locatie waar je gaat slapen in Praag. Lees ons artikel ove overnachten in Praag voor de juiste tips voor jouw stedentrip naar Praag!

overnachten in Praag

Eten & drinken in Praag

eten & drinken in Praag

Eten & drinken is altijd een belangrijk aspect van je stedentrip. In Praag is met name de ervaring rondom drinken uniek in de wereld met de mooiste cafés en bierkelders van Europa!

Activiteiten in Praag

Wat te doen tijdens je stedentrip naar Praag? Wij van Stadtripper.nl geven je de beste tips voor de leukste activiteiten wanneer je naar Praag afreist. Van het bezoeken van een ijshockey wedstrijd tot de mooiste wandel, fiets en boottochten in deze prachtige stad!

ijshockey wedstrijd bezoeken in Praag

Praag vanuit de lucht

Hieronder twee video’s waarin je Praag in al haar pracht vanuit de lucht kunt bekijken. Zowel bij nacht als overdag met recht één van de mooiste steden van Europa!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *