Temple bar dublin

Ongetwijfeld een van de leukste steden om met vrienden te bezoeken is de Ierse hoofdstad Dublin. Een stedentrip naar Dublin laat je kennismaken met Ierse volklore, live muziek in vrijwel iedere pub, Guiness, whiskey en veel vrolijke mensen. Zelf hebben wij Dublin inmiddels 4x mogen bezoeken en zouden deze stad zeker aanraden voor een stedentrip met vrienden of een vrijgezellen weekend. Echte romantiek (of je moet samen van kroegen bezoeken en veel live muziek houden natuurlijk) ga je hier niet zo snel vinden.

Over Dublin

Kaart dublin

Dublin is een oude stad en werd door de Vikingen gesticht in 988. Er zijn prachtige oude gebouwen te vinden zoals Dublin castle, trinity collage en St Patrick’s cathedral. Tegenwoordig zijn hier vele grote internationale kantoren van bijvoorbeeld Google & Facebook gevestigd en staat Dublin bekend om haar bruisende uitgaansleven. Dublin is dan ook bij uitstek geschikt voor een vrijgezellen/ mannenweekend. De stad is lekker compact en alles is prima te voet te verkennen. De rivier de Liffey zal je altijd naar huis loodsen wanneer je de weg naar je hotel of hostel zoekt.

Belangrijkste tips voor een stedentrip naar Dublin

Bekijk onze tips voor een overnachting in Dublin. Van goedkopere hostels tot mooie hotels of een leuke bed & breakfest, voor ieder wat wils.

In Dublin is echt van alles te beleven. Vooral voor de whiskey en bier liefhebber is het een walhalla. Wij geven je de leukste tips voor een heerlijk weekend in Dublin.

Eten, maar vooral drinken is waar Dublin bekend om staat. Eenmaal in de stad wordt je gegrepen door de gezelligheid en de live muziek. Wij zetten de leukste gelegenheden voor je op een rij.

Dublin is de stad bij uitstek voor een fantastisch vrijgezellen/ mannen weekend. Volop stappen, samen van kroeg naar kroeg, zoals dat in Dublin kan kan dat nergens!

Video’s over Dublin

Onderstaande video’s geven een visueel beeld van de straten van Dublin. Was je na het bekijken van onze pagina’s over Dublin nog niet overtuigd dan geven deze video’s wellicht het laatste zetje in de juiste richting!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *