kaart voor overnachten in praag

Overnachten in Praag is iets om je zeker even goed in te verdiepen voordat je vertrekt. Overnachten hoeft in tegenstelling tot andere grote steden in Europa helemaal niet duur te zijn. Wij geven je tips over waar j wel óf juist niet moet overnachten en tips voor ieder budget!

Beste locatie om te overnachten in Praag

kaart Praag

Kijkend naar de kaart van Praag adviseren wij om in ieder geval dichtbij het centrum te overnachten. Ga ook niet zover als de andere kant van het trein station en als je aan de westelijke kant van de Moldau gaat overnachten blijf ook dan dichtbij de rivier en een brug zodat je altijd de stad in kunt wandelen. Natuurlijk zeggen goedkope hotels buiten het centrum dat het centrum makkelijk te bereiken is met openbaar vervoer, maar in de praktijk ben je daar ’s avonds laat liever niet.

Low budget hostels om te overnachten in Praag

Heb je een klein budget kun je zogezegd in Praag prima terecht. Er zijn vele hostels waar je al voor €18,- per nacht een slaapplek hebt. Prima wanneer je met een vriendengroep mannen de stad bezoekt, maar ga je met je partner of een vriendin dan zouden we toch adviseren om een hotelkamer te boeken. Voor de kosten hoef je het namelijk niet te laten om een hotel te boeken aangezien ook hotels in Praag niet duur hoeven te zijn!

hostels in Praag

Hotels in Praag

Zoals te zien op de afbeelding zijn er meer dan voldoende hotels in het door ons aangeraden gebied te vinden in Praag. Op de afbeelding zie je een selectie van Hotels onder de €100,- per nacht dus er is keuze genoeg! Kies in eerste instantie voor de locatie, dus niet te ver uit het centrum, en kies daarna pas een locatie die bij je budget past.

Bed & Breakfest in Praag

Onze voorkeur qua overnachten in Praag gaat toch echt wel uit naar het boeken van een Bed & breakfest via AirBnB. Ook hier is de locatie weer een belangrijk aspect, maar je slaapt voor relatief weinig geld vaak op mooie locaties in de stad. daarnaast kan een host je ook nog richting de eet en drink gelegenheden wijzen die op dat moment goed zijn in de stad!

Heb je een plek om te vernachten gevonden? Bekijk dan snel onze tips voor activiteiten in Praag en hoe je naar Praag kunt reizen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *