Een stedentrip naar Groningen is zeker de moeite waard wanneer je deze prachtige stad nog nooit bezocht hebt. Deze hoofdstad van de provincie Groningen heeft ruim 200.000 inwoners en heeft een regio functie voor de gehele provincie. Groningen is ook een stad waar Duitsers graag voor naar Nederland afreizen. Het is vaak wel even reizen, maar Groningen gaat je zeker niet teleurstellen. Deze stad met een rijke historie en een actief studentenleven bruist in ieder jaargetijde en heeft voor een ieder wat wils!

Reizen naar Groningen

Treinstation Groningen

Reizen naar Groningen doe je het meest efficiënt met de trein óf met de auto. Wij zetten de mogelijkheden en kosten uiteen voor je zodat jij de juiste afweging hierin kunt maken voor jouw reis én gezelschap!

Overnachten tijdens een stedentrip naar Groningen

Waar in de stad kun je het beste overnachten tijdens jouw stedentrip naar Groningen. Tips voor het reizen met je partner of met je vriendengroep, een hoog of laag budget, wij zetten de opties voor je op een rij!

Best western Hotel Groningen

Activiteiten in Groningen

Forum Groningen activiteiten in Groningen

Wat zijn er veel leuke activiteiten om te ondernemer in en rondom de stad Groningen! Wij zetten de 12 gaafste activiteiten voor je op een rij, van een stadswandeling tot het beklimmen van de hoogste klimwand van de wereld “Excalibur”, suppen over de kanalen óf ontspannen jeu des boules spelen!

Mannen/ vrijgezellen weekend in Groningen

Groningen geschikt voor een mannen/ vrijgezellenweekend? Ik dacht het wel ja! Groningen heeft echt alles in huis voor een top weekend met mannen óf een leuk vrijgezellenfeest. Leuke activiteiten en stappen tot in de vroege ochtend!

Kroegen op de Grot Markt Groningen

Groningen vanuit de lucht bekeken

Hieronder een video om je nóg meer in de stemming te brengen om een stedentrip naar Groningen te ondernemen. Ook vanuit de lucht is Groningen prachtig en onderstaande video geeft je een beeld van wat je te wachten staan wanneer je naar deze prachtige stad reist!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *