Stedentrip naar Bremen
Het oude Raadhuis van Bremen Bron: Unesco

Een van de leukste steden om te bezoek tijdens een stedentrip is zonder twijfel de mooie en gezellige stad Bremen. Ga gezellig zitten op één van de vele terrasjes aan de Weser. Bezoek en bekijk het Weserstrand, de bremer stadsmuzikanten, het stadhuis, de wijk Schnoor, maak een fietstocht door het mooie Bremer Bürger park of langs de rivier de Wezer. Bremen is echt een onontdekte parel die een stedentrip meer dan waard is op slechts enkele uren rijden van de Nederlandse grens en vlakbij Hamburg.

Over Bremen

Kaart bremen

Bremen is een oude Hanzestad en heeft een hele rijke historie die je door de hele stad terug kunt vinden. Daarnaast staat de Marktplatz en het Roland standbeeld op de unesco wereld erfgoedlijst. Vroeger heb je vast weleens het verhaal van de Bremer stadsmuzikanten gehoord van de gebroeders Grimm. Een beeld van de ezel, hond, kat en haan uit dit verhaal staat naast het oude Rathaus. Bremen is naast een mooie oude stad ook een bruisende studentenstad. Die sfeer is voelbaar in de vele cafés, barretjes en de vele terrassen die deze stad rijk is. Er is altijd wel iets te doen en zeker een stedentrip waard volgens ons.

Belangrijke tips voor een stedentrip naar Bremen

Wij geven je op onze websites graag een overzicht van wat je in verschillende steden kunt gaan doen wanneer je daar eenmaal bent. Hieronder een overzicht van handige pagina’s wanneer je je gaat oriënteren op een stedentrip naar de mooiste stad Bremen.

Overnachten in Bremen

Overnachten in bremen

Via onderstaande button vind je enkele praktische tips en handige links voor het selecteren van een hotel voor een overnachting in Bremen.

Activiteiten in Bremen

Osterdeich bezoeken in Bremen

Via button ga je naar een pagina met leuke tips voor activiteiten wanneer je enkele dagen te vermaken in Bremen. van heerlijk fietsen tot een tripje naar het Weserstrand

Eten en drinken in Bremen

eten & drinken in Bremen

Bekijk onze pagina waar je tips kunt vinden over waar je wel of juist niet zou moeten gaan eten en drinken in Bremen. Soms ga je namelijk écht voor het eten tijdens een stedentrip. Een stedentrip naar Bremen gaat volgens ons echter vooral om een bepaalde sfeer die overal in de stad hangt.

Het Klimaat/ weer in Bremen

Wanneer je naar Bremen gaat voor een stedentrip wil je natuurlijk wel een beetje weten wat voor weer je kunt verwachten. Moet je je zwemspullen meenemen voor een bezoek aan het Weserstrand of juist niet? Bekijk onze pagina over het klimaat in Bremen en kom hier alles over te weten!

Reizen naar Bremen

reizen naar bremen met de trein

Reizen naar Bremen kan op verschillende manieren. Wij geven je een overzicht van de mogelijkheden om af te reizen naar Bremen.

Hotspots in Bremen

Stedentrip naar Bremen

Er is zoveel te zien in Bremen, hier noemen we nog kort even alle hotspots waar je echt even geweest moet zijn tijdens je stedentrip naar Bremen.

Video Bremen vanuit de lucht

In de video hieronder zie je de must sees in Bremen vanuit de lucht. Een klein voorproefje van wat deze stad allemaal te bieden heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *