Radthaus Düsseldorf

Over Düsseldorf

Düsseldorf bestaat al sinds 1135 en is altijd een belangrijke stad geweest aan de oevers van de Rijn voor de verdediging en handel. De stad heeft naast de Altstadt ook vele moderne gebouwen en mooie staaltjes van architectuur. Düsseldorf ligt in de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen. Met ruim een half miljoen inwoners is Düsseldorf wat betreft grootte (maar ook qua vibe) vergelijkbaar met de Nederlandse stad Rotterdam. De ligging op redelijk korte afstand van Nederland zorgt ervoor dat voor een groot deel van de Nederlanders een stedentrip naar Düsseldorf erg goed te doen is met de auto voor een leuk weekend met je partner of vrienden/ vriendinnen. Zowel in de zomer als in de winter zijn er allerlei activiteiten in Düsseldorf die een tripje meer dan waar zijn!

Belangrijkste tips voor een stedentrip naar Düsseldorf

Omdat we al diverse keren deze stad hebben mogen bezoeken hebben we vele leuke en handige tips voor jullie kunnen verzamelen. Zie hieronder een overzicht naar de belangrijkste pagina’s die je even moet lezen voordat je een stedentrip[ naar Düsseldorf gaat boeken.

Activiteiten in Düsseldorf

Hotrods rijden in Düsseldorf

Van rijden met Hotrods tot fietstochten en biertours. We geven je de handvaten om jouw weekendje naar Düsseldorf onvergetelijk te maken.

bekijk dus snel onze pagina met leuke activiteiten die je kunt ondernemen wanneer je afreist naar Düsseldorf!

Eten & drinken in Düsseldorf

Düsseldorf is echt een stad waar iedereen kan genieten van heerlijk eten en drinken. Of je nu van culinair dineren houdt of van heerlijke Duitse kost. Wij vertellen je waar je moet zijn!

Altbier Dusseldorf

Overnachten in Düsseldorf

Hotels overnachten stedentrip naar Düsseldorf

Waar moet je slapen in de stad Düsseldorf voor jouw stedentrip. Wij gaven je enkele tips over je slaap locatie én vertellen over enkele hotels waar wij hebben mogen overnachten.

Bekijk anders ook direct de mogelijkheden om te overnachten in Düsseldorf via booking.com.

Mannen/ vrijgezellen weekend in Düsseldorf

Düsseldorf is een perfecte stad om met een mannen/ vrijgezellenweekend te bezoeken met vrienden. Deze stad heeft alles om dit tot een groot succes te maken waar jullie nog lang over na zullen praten samen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *