reizen naar bremen met de trein

Bremen ligt op zo’n 330 kilometer van Utrecht af en slechts 180 kilometer van Groningen af. Reizen naar Bremen kan dan ook op verschillende manieren. Wij geven je hier een overzicht van de verschillende manieren waarop je naar Bremen kun reizen en waar je rekening mee moet houden.

Reizen naar Bremen met de auto

Reizen naar Bremen met de auto is over het algemeen goed te doen vanuit zo’n beetje alle steden in Nederland. Uiteraard ben je vanuit Middelburg wat langer onderweg (5 uur) dan vanuit Groningen (2 uur), maar in principe is het prima te rijden in 1 dag. Parkeren in Bremen is heel eenvoudig, er zijn meerdere grote parkeergarages te vinden dichtbij het centrum van de stad.

Reizen naar Bremen met de trein

treinstation Bremen

Bremen is een stad die echt prima te bereiken is met de trein. Vanaf Amsterdam, Rotterdam of Utrecht reis je met NS international al vanaf €28,- naar Bremen. Vanuit het treinstation loop je binnen 5 minuten naar het historische centrum van Bremen. je kunt ook naast het treinstation een fiets huren zodat je per fiets de stad kunt gaan verkennen. Een prima alternatief dus voor de auto met ongeveer dezelfde reistijd.

Reizen naar Bremen met het vliegtuig

Luchthaven bremen

Bremen heeft een vliegveld en deze ligt ten zuiden van de stad. je zult dus vanaf het vliegveld wel nog even een taxi moeten pakken naar het centrum. Wij zouden zelf niet zo snel de keuze maken om te vliegen naar Bremen vanuit Nederland. Het is relatief duur (zo’n paar honderd euro) en met inchecktijden en dergelijke ben je over het algemeen sneller met de trein of auto. Mocht je het toch voor willen kiezen dan gaan er vluchten vanuit Amsterdam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *