Tips voor overnachten in Bremen

Wanneer je wilt overnachten in Bremen is er meer dan voldoende keuze. het belangrijkste is de locatie. Wanneer je namelijk alles te voet wilt gaan doen moet deze wel centraal in de stad gelegen zijn. Onze ervaring qua hotel toen wij er waren was niet heel erg goed. De kamer was op zich netjes, maar wel sterk verouderd, ik zou een kamer in het Plenus hotel niet aanraden. De locatie was echt perfect, maar tegenover dit hotel zat een kroeg en de kamers zien er in het echt niet zo uit als op de foto.

Waar moet ik overnachten in Bremen?

Kaart met hotels in bremen

Wanneer je een congres of beurs hebt zou ik gewoon voor een hotel gaan vlakbij het station aangezien daar de Bremen Messe ook in de buurt ligt. een Selectie hiervan kun je hier vinden.

Zorg ervoor wanneer je samen met je partner een stedentrip naar naar Bremen gaat plannen dat je een hotel ten noorden van de Weser selecteert en ten zuiden van het spoor. Wanneer je dat doet zul je te voet het grootste deel van de stad eenvoudig kunnen verkennen. Wanneer je zelf fietsen meeneemt of daar gaat huren kun je ook iets verder buiten het centrum gaan kijken en daar kun je ook wat minder standaard hotelkamers vinden.

Wat wij tegenkwamen was bijvoorbeeld Villa linnenschmidt. Deze ligt op de bovenstaande kaart rechts naast het ziekenhuis. Iets verder uit de stad dus, maar wel een prachtige, romantische setting. Als je dan toch een fiets meeneem of gaat huren is dit zeker een optie.

Villa Linnenschmnidt in Bremen

Handige links wanneer je wilt overnachten in Bremen

Verdere snelle selecties voor verschillende boekingsplatformen om in Bremen te kunnen overnachten kun je hieronder vinden:

  • Selectie van Hotels in Bremen via Booking.com
  • Vind een leuk Hotel in Bremen via Trivago
  • Appartementen, huizen en Bed & Breakfest locaties in Bremen via Airbnb

Voor leuke tips om te lezen wat je allemaal kunt gaan doen wanneer je in Bremen bent verwijs ik je graag naar onze pagina over activiteiten in Bremen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *