Wanneer je gaat overnachten in Düsseldorf gaat is de locatie met meest belangrijk. wanneer je jezelf veel in de Aldstadt wilt gaan begeven dan wil je daar natuurlijk ook in de buurt slapen na een lange dag. ga je echt voor het stappen dan is het weer handig dat je bij Bolkerstrasse in de buurt verblijft. Wij geven je in ieder geval uit eigen ervaring enkele tips om te overnachten in Düsseldorf.

kaart dusseldorf
hotels dusseldorf

Me and all hotel Düsseldorf

me and all hotel dusseldorf
Me and all Hotel Düsseldorf

Centraal gelegen in de stad tussen het shopping centrum en de aldstadt in ligt het Me and all hotel. Naast prima kamers kun je hier genieten van een uitgebreid ontbijt óf drankjes in de skybar van dit hotel. vanuit het me and all hotel is vrijwel alles te lopen of niet al te ver met de Uber.

Wyndham hotel Düsseldorf

Qua locatie ook heel erg goed en betaalbaar is het Wyndham hotel in Düsseldorf. Vlakbij de Koeningsallee waar je heerlijk kunt shoppen en dichtbij de Aldstadt.

De foto’s zien er moderner uit dan het in werkelijkheid is. de kamers zijn een beetje moderne vergane glorie, maar wel netjes en schoon. Een prima (niet al te duur) alternatief dus.

wyndham hotel dusseldorf
Wyndham hotel Düsseldorf

Budget overnachten in Düsseldorf

hostels in dusseldorf

Heb je een klein budget dan kun je natuurlijk ook altijd kijken naar Hostels in Düsseldorf. Er zijn er genoeg om een keuze uit te maken en ze liggen eigenlijk allemaal wel op goede locaties om de stad vanuit te gaan verkennen.

Of boek low budget een of meerdere kamers in 1 van de vele hostels van Düsseldorf zoals:

Wanneer je eenmaal een overnachting geboekt hebt in Düsseldorf bekijk ndan ook eens onze pagina’s met activiteiten in Düsseldorf en eten en drinken in Dusseldorf voor de leukste tips!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *