Overnachten in Liverpool kan op vele plekken en voor ieder budget. Van groepsaccommodaties tot hostels, hotels of een leuke B&B, alles komt aan bod op deze pagina!

Beste locatie om te overnachten in Liverpool

Kaart centrum Liverpool

Overnachten in Liverpool is natuurlijk sterk afhankelijk van het doel van je reis. Ga je echt de stad verkennen, een Beatles tour doen en stappen in Liverpool. Dan zul je echt in het centrum moeten gaan overnachten. Op de kaart zul je dan dus rondom het gele gedeelte iets moeten zien te vinden. ga je echt voor een voetbal wedstrijd. en daarna niet echt meer de stad in dan kun je het beste iets boeken in de buurt van het voetbal stadion in het noorden van de stad in de wijk Everton of nabij Anfield (ligt vlak naast elkaar). Overnacht je in de binnenstad van Liverpool dan ligt eigenlijk alles op loop afstand.

Hostels in Liverpool

je kunt in Liverpool voor een beperkt budget al terecht bij een van de vele hostels die de stad rijk is. Je overnacht al vanaf €40-€50,- per nacht in een van deze hostels die vaak nog vrij dicht bij het centrum gelegen zijn. Hier overnacht vaak een wat jonger publiek en je moet er geen bezwaar tegen hebben om een kamer en douchefaciliteiten te moeten delen.

Wij sliepen zelf in Hatters Hostel. Een authentiek hostel met weinig luxe maar een ongedwongen sfeer. Het ontbijt zou ik ergens anders gaan nuttigen, maar het is zeer centraal gelegen en op loopafstand van vrijwel alle activiteiten die je zou willen gaan ondernemen in Liverpool.

Of slaap in het easy Hostel in het midden van het centrum vlakbij de Cavern club!

Hostels in Liverpool

Hotels in Liverpool

Kaart hotels Liverpool

Qua hotels heeft Liverpool meer dan voldoende opties. Ook hier kun je weer van heel goedkoop (zelfs goedkoper dan een hostel) tot heel duur iets vinden. belangrijkste vinden wij altijd de locatie van het Hotel. Vlakbij het centrum kun je eigenlijk prima terecht in meerdere hotels van €50,- tot €100,- per nacht. Wij zouden wel aanraden om niet richting de docks (west/ zuid Liverpool) te gaan, blijf echt een beetje noord, noord oost van de stad om te overnachten, dan zit je echt het meest centraal.

Groepsaccommodaties om te overnachten in Liverpool

Je kunt in Liverpool uitstekend met groepen terecht. Voor een vrijgezellenfeest of mannenweekend kun je het volledig uit handen geven aan I stay bijvoorbeeld.

Je kunt wanneer je gaat boeken voor grote groepen (tot 48 personen) ook kijken op signatureliving.co.uk. Of je boekt natuurlijk gewoon zelf een grotere B&B of een aantal kamers in een hostel of hotel.

Kortom, van volledig ontzorgt tot zelf iets regelen voor een beperkt budget. Ook met groepen kun je in Liverpool prima overnachten.

I stay groepsreis boeken

Bed and breakfests in Liverpool

Air b&b Liverpool

Overnachten in Liverpool kan ook kleinschalig in een Bed & breakfest. Via Airbnb valt ons de hoeveelheid keuze eerlijk gezegd wel een beetje tegen. De appartementen voor 2 personen zien er op het eerste oog echter prima verzorgt uit. De vraag is alleen of je voor minder geld niet liever in een hotel gaat zitten in Liverpool. We vinden de locaties vrijwel allemaal duur tov een hotel in dezelfde buurt.

Heb je een passende accommodatie gevonden om te overnachten in Liverpool? Bekijk dan ook snel onze tips voor de leukste activiteiten in Liverpool!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *