Reizen naar Liverpool is eenvoudig en hoeft zeker niet duur te zijn. Wij geven je enkele handige links en tips voor jouw reis naar Liverpool!

Naar Liverpool reizen met het vliegtuig

reizen naar Liverpool John lennon airport
yellow submarine john lennon airport
Vliegvelden die vliegen op Liverpool

Reizen naar Liverpool is het meest eenvoudig en snel met het vliegtuig. Vanaf Schiphol vlieg je binnen 1 uur en 20 minuten naar Liverpool toe. Tickets verschillen uiteraard qua prijs, maar wanneer je er op tijd bij bent vlieg je al vanaf enkele tientallen euro’s naar Liverpool.

Vanaf John Lennon airport is het het meest eenvoudig om de bus te nemen naar het centrum van de stad, of je neemt een taxi direct naar je plaats van bestemming binnen Liverpool.

Een andere optie voor de mensen in het zuiden van Nederland is vliegen via Brussel. Ook vanuit Brussel vertrekken er dagelijks vluchten richting Liverpool. De reistijd is ongeveer hetzelfde als wanneer je vanuit Amsterdam vertrekt.

Dit zijn natuurlijk grotere vliegvelden, maar ook vanuit Rotterdam, Eindhoven en Düsseldorf vliegt men volop richting Liverpool!

Handige links:

  • Vliegtickets.nl
  • Skyscanner.nl
  • Cheaptickets.nl

Naar Liverpool reizen met de auto & ferry

Ben je iets avontuurlijker ingesteld of durf je niet te vliegen dan is Liverpool ook nog te breiken via Ferry en met de auto. Het is het makkelijkst om de boot te pakken van Rotterdam naar Hull. Vanaf Hull rijd je binnen 2,5 uur dwars door het land en langs o.a Leeds en Manchester naar Liverpool. Echt leuk wanneer je dus meer op zoek bent naar een roadtrip gevoel! Bij op tijd boeken, kan je de overtocht Rotterdam – Hull al voor zo’n €219 boeken. Zeker iets duurder en het duurt iets langer, maar het gaat zeker een trip worden die je nooit meer gaat vergeten!

Ferry Rotterdam - Hull

Heb je de manier van reizen naar Liverpool bepaald? Bekijk dan snel onze tips voor een heerlijk mannen/ vrijgezellen weekend of andere leuke activiteiten in Liverpool en overnachtingsmogelijkheden in deze gave stad!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *