Valencia

Een stedentrip naar Valencia is de laatste jaren erg populair geworden. Valencia heeft eigenlijk alles wat een stad moet hebben, historie, cultuur, moderne architectuur, stand en gezelligheid. Veel mensen zullen Barcelona, Madrid of Sevilla bovenaan hun lijstje van spaanse steden voor een stedentrip hebben staan. Voor ons staat een reis naar Valencia echter met stip op nummer 1.

Over Valencia

kaart valencia

Valencia is een fantastische strandstad in de provincie Valencia. De stad is de op twee na grootste stad van Spanje en staat bekend als de stad van kunst en wetenschap. Je kunt hier genieten van heerlijk eten, prachtige gebouwen, moderne architectuur en het fantastische stadspark Jardin del Turia. Ben je even klaar met de stad bekijken dan geeft Valencia je de kans om lekker een dag naar het strand te gaan. Het doet denken aan Barcelona, maar wij vinden Valencia rustiger en veel relaxter. Kortom een stedentrip naar Valencia is meer dan de moeite waard!

Belangrijkste tips voor een stedentrip naar Valencia

De belangrijkste tips voor een heerlijke stedentrip naar Valencia kun je hieronder vinden. Van waar je moet overnachten in Valencia tot waar je het beste kunt gaan eten en drinken en wat je moet gaan bekijken. Alles komt aan bod!

Strand Valencia marina beachclub

Overnachten in Valencia

overnachten in Valencia

Wij geven je de beste tips en handige links over waar je het beste kunt overnachten in Valencia. Met onze tips kun je snel een goede keuze maken en kom je niet voor verrassingen te staan.

Activiteiten in Valencia

activiteiten in valencia

In Valencia is van alles te doen. Wij zetten de leukste activiteiten in Valencia voor je op een rij. Van een dagje strand tot een mooie stad wandeling. Met deze tips ga je een top vakantie tegemoet in het mooie Valencia.

Eten en drinken in Valencia

eten en drinken in valencia

Valencia staat bekend om haar heerlijke tapasgerechten, paella en om Agua de Valencia natuurlijk. We hebben op diverse plaatsen gegeten en gedronken. Wij vertellen je graag waar je lekker kunt eten én drinken in Valencia.

Klimaat in Valencia

Check altijd even het klimaat om te zien wat voor jouw stedentrip de ideale tijd in het jaar is om Valencia te bezoeken. We zetten kort en bondig alles even voor je op een rijtje.

Gebouwen & cultuur in Valencia

gebouwen en cultuur in valencia

Wanneer je van mooie oude gebouwen, grootste pleinen, moderne architectuur of kunst & cultuur is Valencia jouw stad! Lees wat wij jou zeker aan zouden raden om te doen tijdens jouw stedentrip.

Video Valencia in vogelvlucht

Onderstaande video laat je in vogelvlucht de stad Valencia zien. Een heerlijk overzicht vanuit de lucht van deze prachtige stad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *