Een stedentrip naar Barcelona staat voor veel Nederlanders hoog op het verlanglijstje. Het is een stad die (al is het best ver) met de auto of per trein te bereiken is en ook met het vliegtuig sta je binnen enkele uren in Barcelona. Maar Barcelona is natuurlijk ook de stad van Gaudi, van lekker weer, tapas, Sagrada Familia, én het heeft een strand natuurlijk. Kortom Barcelona heeft alles in huis voor een heerlijke stedentrip.

De geschiedenis van Barcelona gaat terug tot ruim 300 jaar voor christus en de stad heeft vele hoogte én dieptepunten gekend in haar rijke verleden. Tegenwoordig is Barcelona een échte metropool die echt niet mag ontbreken in jouw lijst met steden voor een stedentrip!

Barcelona is wel dat groter dan Valencia en heeft wat minder het schattige karakter wat Valencia wél heeft, maar zeker een aanrader voor een stedentrip met unieke bezienswaardigheden!

Reizen naar en in Barcelona

Met de trein naar barcelona
Met de trein naar Barcelona

Barcelona is vanuit Nederland meer dan prima bereikbaar. Met de auto, de bus, de trein óf het vliegtuig reis je binnen no time af naar deze prachtige stad.

Stadtripper.nl heeft de diverse opties om te reizen naar Barcelona voor je op een rij gezet dus kies vooral de manier die jou het beste past!

Eten & drinken in Barcelona

Waar kun je lekker eten en drinken in de stad Barcelona? Dat is toch een vraag die je jezelf vaak zult stellen voorafgaand of tijdens je stedentrip naar Barcelona.

Stadtripper.nl heeft enkele leuke opties voor je op een rij gezet zodat je snel een keuze kunt maken en tijdens je stedentrip alleen maar hoeft te genieten!

Sophie gastobar barcelona
Sophie Gastobar Barcelona

Overnachten tijdens een stedentrip naar Barcelona

Hotel Oasis barcelona
Hotrel Oasis Barcelona

Heb je de keuze gemaakt voor een stedentrip naar Barcelona dan zul je ook een overnachting moeten boeken over het algemeen.

Nu hebben wij enkele opties voor je onder elkaar gezet mét de locatie erbij in de stad zodat jij kunt bepalen wat voor jouw stedentrip het beste hotel of hostel is.

Kies jouw hotel voor jouw stedentrip via Stadtripper.nl

Wat te doen tijdens een stedentrip naar Barcelona? De leukste activiteiten in Barcelona op een rij!

Eenmaal in Barcelona wil je natuurlijk de stad bekijken. Stadtripper.nl geeft je de leukste tips om deze prachtige stad te verkennen maar ook enkele, maar avontuurlijke opties in en rondom Barcelona.

Boek gerust een dag extra want wanneer je alles op ons lijstje af wilt vinken moet je al snel een weekje Barcelona boeken!

camp nou stadion Barcelona
Camp nou Barcelona

Barcelona vanuit de lucht bekeken

Kom alvast in de stemming voor jouw stedentrip naar Barcelona en bekijk Barcelona in vogelvlucht vanuit de lucht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *