Stedentrip naar gent
Stedentrip naar Gent

Gent is een van onze favoriete steden om te bezoeken voor een stedentrip. Je kunt hier eigenlijk voor alle soorten stedentrips prima terecht. Van een romantische stedentrip met je partner tot een vrienden \of vriendinnen weekend met leuke activiteiten en kroeg bezoeken. Hier lees je alle informatie om jouw stedentrip naar Gent te plannen.

Over Gent

Kaart gent

Gent is een oude stad met een rijke geschiedenis vanaf het jaar 630 na christus. Je gaat dus een stad bezoeken met een historie van bijna 1400 jaar! En door die 1400 jaar heen is Gent steeds functioneel en bruisend gebleven. De stad ademt geschiedenis, maar je kunt er ook alles vinden wat je nodig hebt in een moderne stad. Gent is een studentenstad met vele leuke barretjes, kroegen en andere uitgaansgelegenheden, je gaat je zeker niet vervelen tijdens een stedentrip naar Gent.

Belangrijkste tips voor een stedentrip naar Gent

Overnachten in Gent

Wij geven enkele tips om te overnachten in Gent vanuit onze eigen ervaringen. Daarnaast geven we enkele handige links om snel een leuk hotel, bed & breakfest of hostel te vinden.

Activiteiten in Gent

Wij geven via bovenstaande link tips voor leuke activiteiten in en rondom Gent. Van fietsen, tot varen en natuurlijk de Gentse feesten, op deze pagina ga je leuke ideeën op doen!

Mannen/ vrijgezellen weekend in Gent

Gent is bij uitstek geschikt voor een vrijgezellenfeest of mannen weekend. Wij geven je de leukste tips om er een top weekend van te m aken in deze gezellige stad!

Eten, drinken en stappen in Gent

Wij zijn op diverse plekken geweest en geven je tips over waar je lekker kunt eten & drinken. We nemen je vooral mee in de sfeer die je ergens kunt verwachten omdat wij dit met name belangrijk vinden tijdens een stedentrip.

Video Gent vanuit de lucht

In onderstaande video kun je Gent vanuit de lucht alvast bekijken. Een erg gave video die je een idee geeft van wat er allemaal te zien valt in Gent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *