overnachten in Gent

Overnachten in Gent kan op vele plaatsen. Wij vertellen uit eigen ervaring waar wij hebben geslapen en of dit voor herhaling vatbaar was. Wij hebben Gent voor verschillende doeleinden bezocht, van vrijgezellenfeest en een mannen weekend met vrienden tot een heerlijk weekendje weg met je partner. Voor ieder soort weekend heb je natuurlijk andere overnachtings wensen.

Overdekt kamperen in Gent

Ja, je leest het goed. Overdekt kamperen in Gent is mogelijk in Treck Hostel. In een oude fabriekshal is een indoor camping gebouwd waar je slaapt in caravans met ieder hun eigen thema. Je zit lekker op je eigen campingplaats met je vrienden óf je gaat even naar de kantine van de camping voor een lekker biertje met andere gasten. Douchen gaat net zoals op de camping in een gezamenlijke ruimte, niet erg luxe dus maar voor een vrijgezellenfeest of low budget weekendje is het natuurlijk prima.

Treck hostel overdekt kamperen Gent
Treck Hostel Gent

Getaway studio’s Gent

Een klein appartement vlakbij het uitgaanscentrum en een parkeergarage (Reep) tegenover de ingang. Beter kun je het niet treffen. Oké je zult even zelf een ontbijtje moeten scoren in de stad, maar ook dat is geen straf natuurlijk.

Wij sliepen bij Getaway Hostel en de bedden waren erg goed, de kamers netjes en schoon en de locatie perfect. Een echte aanrader dus!

getaway studio's Gent
Getaway studio’s Gent
Monesterium Poortackere
Monesterium Poortackere

Monesterium Poortackere

Nóg een gave locatie om te overnachten in Gent in het Monesterium Poortackere. of het Guesthouse Poortackere. In een oud klooster gesitueerd met mooie kamers voel je direct de historie van de stad Gent wanneer je aankomt. Parkeren moet je wel iets verder weg doen en dat is dus een klein nadeel van deze locatie, maar ook deze locatie ligt op loopafstand van het centrum. Vanuit hier kun je lekker de stad gent verkennen en de terrassen op lopen langs de Leie.

Groepsaccommodatie Gent

Den tilk groepsaccommodatie Gent

Tijdens een vriendenweekend ben je op zoek naar een accommodatie waar je met voldoende vrienden terecht kan, niet al te ver van de stad voor een klein budget. Bij Den Tilk ben je dan zeker aan het juiste adres. Op een rustige locatie bij een soort kasteeltje gelegen is dit echt een perfecte groeps-accommodatie om voor een vrienden weekend te boeken.

De kamers zijn niet ruim, maar wel netjes. Je kunt er prima douchen en er is een gezamenlijke ruimte waar je gezellig met je vrienden of vriendinnen kunt zitten. Vanaf den Tilk ben je met een taxi binnen 10 minuten in de binnenstad van Gent. Wij hebben deze accomodatie in ieder geval als heel prettig ervaren.

Overnachten in appartement hartje centrum Gent

place2stay appartementen en studio's Gent

In hartje centrum Gent, om de hoek van de vrijdagmarkt liggen de appartementen en studio’s van Place2stay. Deze zeer nette appartementen zijn een perfecte thuisbasis voor een weekendje weg met je partner, een vriendin of een bevriend stel/ je ouders. je kunt in de parkeergarage van de vrijdagmarkt parkeren óf als je geluk hebt voor de deur. de appartementen zijn erg netjes en je zit echt overal dichtbij! Wanneer wij naar Gent zouden gaan met onze partner zouden wij deze plek adviseren om te overnachten in Gent.

Handige links wanneer je wilt overnachten in Gent

Verdere snelle selecties voor verschillende boekingsplatformen om in Gent te kunnen overnachten kun je hieronder vinden:

Voor leuke tips om te lezen wat je allemaal kunt gaan doen wanneer je in Gent bent verwijs ik je graag naar onze pagina over activiteiten in Gent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *