generator hostel dublin

Wij zijn 4x in Dublin geweest en hebben op verschillende plekken geslapen. Van hotel tot Hostel. Hieronder geven we onze mening over de plaatsen waar we geslapen hebben en enkele handige links om snel een verblijfplaats die bij jou past te kunnen vinden. Met deze tips vind jij vast een goede plek om te overnachten in Dublin!

Waar overnachten in Dublin?

Dublin is compact, maar je kunt ook wel eens net te ver van alles af zitten met je hotel. Wij zouden voor een weekend waarin je veel gaat stappen in ieder geval aanraden om alle hotels richting de haven links te laten liggen. Probeer in de buurt van Temple bar district een slaapplaats te vinden, dan zit je overal dichtbij en kun je naar huis rollen vanuit de kroeg. Ga je voor een zakelijk bezoek naar Dublin dan moet je juist wél weer richting de haven gaan zoeken. Heerlijk rustig en voldoende luxe. Probeer wanneer je de stad wilt verkennen ten zuiden van de Liffey te overnachten. Over het algemeen zijn daar ook meer hotels te vinden en liggen alle bezienswaardigheden op loopafstand.

StadtripperTIP: Overnachten in generator hostel

Generator hostel Dublin

Wanneer je low budget naar Dublin gaat en toch een nette kamer wilt is Generator hostel absoluut de plek waar je moet zijn in Dublin. Aan de noord zijden van de Liffey gelegen is dit hostel vrij nieuw, de kamers zien er prima uit, er is een ontbijt , een leuke bar en ruimte om te relaxen met vrienden. Vanuit het hostel is het 10-15 minuten lopen naar het centrum van het feestgedruis. Je kunt hier een privé kamer boeken of kamers voor meerdere personen wanneer je met een groep bent.

Kinlay hostel in Dublin

Kinlay hostel dublin

Iets minder nieuw, maar wel sfeervol is het Kinlay house hostel. Ook hier kun je met een klein budget al naartoe. Het is hier wel allemaal wat minder netjes en schoon dan bij generator hostel, maar je zit wel nóg dichter bij het centrum. Kinlay licht vlakbij Temple bar district en allc attracties van Dublin liggen op loop afstand. Wij zouden zelf gaan voor generator hostel, maar wanneer je van een oude hostel sfeer houdt op een top locatie dan is Kinlay house hostel de juiste plek voor jou!

Maldron Hotel Dublin

 Maldron hotels

Een net hotel voor bijvoorbeeld een zakelijk trip is het Maldron hotel. Deze kleine hotel keten heeft 7 hotels in Dublin. Wij hebben destijds overnacht in het Maldron Pearse street voor een zakelijke trip. Dit hotel ligt op loopafstand van de haven waar grote tech bedrijven als Facebook en Google hun Europese hoofdkantoor hebben gevestigd. Vanuit deze locatie ben je echter ook snel in het centrum of kun langs de oever van de Liffey wandelen.

Handige links wanneer je wilt overnachten in Dublin

Verdere snelle selecties voor verschillende boekingsplatformen om in Dublin te kunnen overnachten kun je hieronder vinden:

  • Selectie van Hotels in Dublin via Booking.com
  • Vind een leuk Hotel in Bremen via Expedia
  • Appartementen, huizen en Bed & Breakfest locaties in Bremen via Airbnb
  • Hotels in Bremen via TrivagoBooking.com

Voor leuke tips om te lezen wat je allemaal kunt gaan doen wanneer je in Dublin bent verwijs ik je graag naar onze pagina over activiteiten in Dublin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *