Reizen naar Leuven kan op diverse manieren. Leuven is een échte studentenstad en daarom goed bereikbaar met openbaar vervoer. Maar ook met de auto is Leuven prima te bereiken en vaak kun je hierbij het lastige knooppunt van Antwerpen vermijden! met dit artikeln ben je in ieder geval op de hoogte van alle opties en kun je zelf een keuze maken!

Reizen naar Leuven met de auto

met de auto naar leuven

Leuven is prima bereikbaar met de auto en zoals gezegd kun je vaak Antwerpen vermijden omdat je via Eindhoven kunt rijden.

Vanuit Utrecht is het zo’n 2 tot 2,5 uur rijden en 190 km. Prima te doen dus voor een stedentrip.

Parkeren in Leuven

Parkeren aan de straat in Leuven kost ongeveer €2,50 per uur en is daarmee dus veel goedkoper dan in de meeste steden in Nederland.

Je parkeert het goedkoopst op een randparking. Bij sommige van die parkings rij je gratis met de bus naar het centrum en terug.

parkeren Leuven

Reizen naar Leuven met de trein

station Leuven

Met de trein naar Leuven is ook zeker een fijne optie voor een stedentrip naar deze prachtige stad. Vanaf €22,- reis je al vanaf Utrecht naar Leuven.

Voordeel is dat je jezelf niet hoeft in te spannen en helemaal relaxed in Leuven aankomt om van je weekend te genieten.

Met de partybus reizen naar Leuven

Heb je een vrijgezellenfeest of vriendenweekend en wil je op ene onvergetelijke manier afreizen naar Leuven? Boek dan de partybus en maak een busreis die je nooit meer zult vergeten!

Partybus

Een keuze gemaakt over de manier van reizen naar Leuven? Bekijk dan ook wat je allemaal kunt doen in Leuven, waar je lekker kunt eten en drinken én waar je het beste kunt overnachten tijdens jouw stedentrip in Leuven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *