Domtoren in de stad Utrecht

Een stedentrip naar Utrecht is iets waar de meeste mensen vaak de tijd niet voor nemen. Iedereen is weleens in Utrecht wezen shoppen of komt er doorheen op weg naar zijn of haar werk, maar vrij weinig mensen nemen de moeite om de stad écht te ontdekken. Dat vinden zijn van stadtripper.nl doodzonde want deze stad die bol staat van historie is een bezoek meer dan waard! Vanaf 50 na christus kwamen de romeinen deze stad al bewonen in de omgeving van het Domplein. Dat was het startschot voor een stad die door de jaren heen zich zou ontwikkelen tot een sterk handelsbolwerk. Niet voor niets dat bezoekers na Amsterdam en Rotterdam steeds vaker Utrecht bezoeken wanneer e in Nederland zijn!

Reizen naar Utrecht

Utrecht centraal station

Naar Utrecht reizen is over het algemeen een no brainer en dat doe je eigenlijk het beste en meest efficiënt met de trein. Toch met de auto? Wij geven je tips over waar je dan het beste kunt parkeren tijdens jou stedentrip naar Utrecht.

Overnachten tijdens een stedentrip naar Utrecht

Benieuwd waar je in de stad het beste je overnachting moet boeken? Stadtripper.nl geeft je divrse opties en tips voor een laag, middel en hoog budget én voor het reizen naar Utrecht met groepen. Doe er je voordeel mee!

boutique hotel Utrecht

Eten en drinken in Utrecht

Ruby rose restaurant Utrecht

Wat een feest is het tegenwoordig om in Utrecht op zoek te gaan naar heerlijke eet en drink gelegenheden. Wij wijzen je de weg met allerlei opties voor ieder budget. Waar kun je het beste op het terras gaan zitten, je drankje nuttigen óf heerlijk van shared dining genieten!

15 top Activiteiten tijdens een stedentrip naar Utrecht

Weet jij niet wat je kunt gaan doen in Utrecht tijdens een weekendje weg? Wij wel! We geven je 15 tips voor top activiteiten in de stad Utrecht. Jij gaat je hier zeker niet vervelen tijdens jou stedentrip naar Utrecht!

kano varen op de grachten

Mannen/ vrijgezellen weekend in Utrecht

beers & barrels

Zoals je inmiddels van Stadtripper.nl gewend bent hebben we ook voor je uitgezocht waar je moet zijn en wat je kunt doe tijdens een mannen/ vrijgezellen weekend in Utrecht. Van het reizen naar Utrecht tot het overnachten, de activiteiten én waar je moet gaan stappen, alles komt aan bod!

Utrecht vanuit de lucht

Enthousiast geworden van alle bovenstaande artikelen over wat je allemaal kunt doen en beleven in de prachtige stad Utrecht? Bekijk dan ook onderstaande video en zie waar je naartoe gaat alvast vanuit de lucht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *