Den Bosch ligt vrij centraal in Nederland dus reizen naar den Bosch is dan ook erg eenvoudig. Per trein, maar ook per auto is Den Bosch goed bereikbaar. Parkeren is eenvoudig en wil je Den Bosch vanuit het buitenland bezoeken dan liggen zowel Schiphol als Eindhoven airport binnen een uur afstand. Geen enkele reden dus om Den Bosch niet als stedentrip bestemming in je lijstje op te nemen.

Reizen naar Den Bosch met de auto

's-hertogenbosch wegbewijzing
Naambord den Bosch

Den Bosch is met de auto prima bereikbaar via de A2 of A59. Eindhoven ligt op 30 autorijden van Den Bosch en ook Utrecht en Nijmegen liggen slechts 30-40 auto minuten van Den Bosch af.

Den Bosch is dus zeer centraal gelegen in Nederland en vanuit Den Bosch kun je dan ook vele kanten op.

Parkeren in Den Bosch

In den Bosch is het (behalve in de weekenden, koopavonden óf met carnaval) nooit zo druk dat je echt niet meer kunt parkeren.

Wij vinden parkeergarage de Wolvenhoek het fijnste omdat je dan ook snel in het centrum staat. Als alternatief voor een centrum bezoek gaat daarna onze voorkeur uit neer de arena óf parkeergarage sint-jan. In deze laatste kun je vrijwel altijd terecht en vanuit hier loop je binnen 5 minuten naar de Sint jans kathedraal.

Parkeergarages Den Bosch
Parkeergarages Den Bosch

Reizen naar Den Bosch met de trein

Centraal station Den Bosch
Centraal station Den Bosch Brom: visitdenbosch.nl

Omdat Den Bosch zo centraal ligt in Nederland is met de trein reizen naar Den Bosch ideaal. Je hebt vaak een directe verbinding vanuit andere grote steden en hoeft dus vaak niet eens over te stappen.

Het andere voordeel is natuurlijk dat je uitgerust op de plaats van bestemming aankunt en je dus optimaal kunt genieten van de stad Den Bosch!

Reis je met een groep vrienden op vriendinnen naar Den Bosch? Met een groepsticket van de NS reis je al vanaf €7,15 pp in de daluren!

Heb je je reis naar Den Bosch inmiddels in de planning en ben je nog op zoek naar inspiratie over wat je allemaal kunt ondernemen in Den Bosch? Bekijk dan onze andere pagina’s over deze heerlijke stad!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *