Opera gebouw Lille/ Rijssel

Een stedentrip naar Lille/ Rijsel is misschien niet het eerste wat in je opkomt wanneer je een weekendje weg wilt met je vriend of vriendin, maar eenmaal daar zal de stad je zeker niet teleurstellen!

Over Lille/ Rijsel

Kaart Lille/ Rijssel

Lille (in het vlaams ook wel Rijsel genaamd) is een stad in het noorden van Frankrijk vlakbij de grens van België aan de rivier de Deule met een rijke geschiedenis. De stad is met name bekend als een stad waar je doorheen rijdt wanneer je onderweg bent naar Parijs of een andere stad van Frankrijk, maar is tegenwoordig zeker het stoppen (en uitstappen) waard!

Belangrijkste tips voor een Stedentrip naar Lille/ Rijsel

Hieronder een overzicht van de belangrijkste pagina’s over Lille/ Rijsel.

Overnachten in Lille/ Rijsel

Lille/ Rijsel is een grote stad in Frankrijk, dus er zijn voldoende mogelijkheden om te overnachten in deze stad. Wij vertellen je wat praktisch is qua locatie en geven je enkele tips voor overnachtingsmogelijkheden.

Eten & drinken in Lille/ Rijsel

In Lille/ Rijsel vind je vele leuke eet én drink gelegenheden waar je kunt genieten van heerlijke gerechten en een leuke sfeer.

In Lille/ Rijsel kun je voor ieder budget en op ieder niveau heerlijk eten en drinken.

Er zijn volop terrassen en pleintjes om neer te strijken tijdens je verkenningstocht, wij nemen je mee naar onze favorieten!

La Balezza lille
La balezza lille/ Rijsel

De 10 leukste activiteiten in Lille/ Rijsel

Wij hebben alvast enkele leuke activiteiten voor je geselecteerd wanneer je voor een stedentrip naar Lille/ Rijsel wilt gaan.

Een fietstocht met gids, klimmen, suppen of heerlijk shoppen, er is voor ieder wat wils in deze heerlijke stad.

Er is uiteraard nog veel meer te beleven, maar deze tips geven je een vliegende start!

Klimaat

Voordat je vertrekt wil je natuurlijk wel even weten wat voor weer je in welke periode kunt verwachten. Wij gaven je een duidelijk overzicht zodat jij de ideale periode voor jou kunt selecteren om af te reizen naar deze prachtige stad!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *